Sisustus Ruusu & Rosetti

TOIMITUSEHDOT

Kun tilauksenne on käsitelty lähetän laskun sähköpostitse. Kun suoritus näkyy tilillä vien tuotteen Postin- tai

Matkahuollon toimipisteeseen ja ilmoitan mahdollisen lähetystunnuksen.

Tuotteet lähetetään edullisimmalla mahdollisella toimituskuluilla. Postin- tai Matkahuollon maksut lisätään tuotteen hintaan lähetyksen yhteydessä. Sivuilla olevien tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverollisia, (24 %).

Liikkeellä ei ole kivijalkamyymälää, mutta olette tervetulleita katsomaan ja noutamaan tuotteitamme erikseen sovittuna aikana Länsi-Vantaalla sijaitsevasta liiketilastamme.

Ottakaa tilauksenne jälkeen yhteyttä kauppiaaseen, mikäli haluatte noutaa tuotteet Länsi-Vantaalta tai sopia luovutuspaikan erikseen.

Asiakkaalla on vaihto- ja palautusoikeus ostamalleen tuotteelle siinä tapauksessa, että tuote on myyntikelpoinen, (ellei palautuksen syynä ole defekti).

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus tilauksen vastaanottamisesta, 13.6.2014 voimaan tulleen uuden lain mukaan PALAUTUKSEN KULUISTA VASTAA ASIAKAS ITSE. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen ruusu.rosetti@hotmail.com. Tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusosoite:
Sisustus Ruusu & Rosetti / Mureku Oy
Riipiläntie 114 b
01760 Vantaa

Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.